23948sdkhjf

Wester till Svevia

Maria Wester har utsetts till ny IT-chef i Sveviakoncernen.

Maria Wester kommer närmast från PwC som chef för områdena Change Management, Business Relationship Management och Service Desk. Hon har en gedigen bakgrund inom IT som IT-strateg och CIO, bland annat hos Stockholmsmässan AB samt inom Utbildningsförvaltningen i Stockholms stad.

Med sin gedigna erfarenhet av att leda IT-organisationer och sitt engagerade och målinriktade ledarskap, står vi väl rustade att leda verksamheten mot vårt strategiska mål att öka digitaliseringen i Svevia, säger Tobias Bjurling, ekonomichef i Svevia.

Maria Wester brinner för att affärsperspektivet ska genomsyra IT-strategin och IT-leveranser. Hon arbetar gärna med områden som får tydlig positiv betydelse för andra människors livskvalitet.

Det ska bli jättespännande att få lära mig en ny bransch och som inte minst är viktig för Sveriges infrastruktur och samhällsutveckling. Jag ser fram emot, att tillsammans med mina medarbetare, få möjlighet att dels utveckla befintliga leveranser, dels att leverera kvalitativ IT i samverkan med verksamheten, säger Maria Wester, tillträdande IT-chef i Svevia.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.142