23948sdkhjf

Tillbaka i Sverige

Den danska resebyrån Best Travel är tillbaka i Sverige igen.

Efter ett uppehåll på fyra år satsar man nu fullt ut på att välkomna sina gamla och nya kunder. Med egenproducerade resor, kryssningar och föreläsningar är det dags att locka resenärerna tillbaka. Best Travel tillhör Stena Line Travel Group, en av Sveriges största resekoncerner inom det växande området fritidsresande.

Best Travel fanns på svenska marknaden under några år under 2000-talet. Nöjda kunder återkom och Best Travel såg antalet resenärer öka. 2011 ändrades inriktningen.

– Vi ingår sedan 2011 i Stena Line Travel Group. I samband med detta bestämdes att vi skulle lägga vår energi på danska marknaden, säger Rune Thomassen, vd för Best Travel.

Nu är den svenska marknaden åter på tapeten och med Best Travels kulturrika resor med erfarna reseledare, skräddarsydda gruppresor och försäljning av kryssningar hälsar man nu återigen sina svenska gäster välkomna.

Egen produktion av många resor som det digra Italienprogrammet är en sak som utmärker Best Travel. En annan är den inbundna boken Res dig rik som är framtagen för grupper. Här finns över 80 resor att välja på.

– Det är  nog unikt att ha en bok med gruppresor som är ämnade just för föreningar, yrkesklubbar och föreningslivet, säger Rune Thomassen.

Under månaderna som kommer, vår och höst, kommer även föreläsningar och reskvällar att hållas.

– Vi ser fram emot att hälsa våra svenska kunder tillbaka, säger Rune Thomassen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125