23948sdkhjf

Nyrekryterad till Taxiförbundet

Kenan Harbas ny PR- och kommunikationsansvarig på Svenska Taxiförbundet.

Svenska Taxiförbundet stärker sin verksamhet genom att rekrytera Kenan Harbas som PR- och kommunikationsansvarig. Han kommer närmast från tjänsten som presschef på Byggnads och har en bred erfarenhet av kommunikationsarbetet. Som PR- och kommunikationsansvarig ska Kenan utveckla kommunikationen.

– I Kenan får vi en person med en spännande bakgrund och erfarenhet av förändringskommunikation och får med detta ökade möjligheter att möta de tuffa utmaningar som branschen står inför, säger Claudio Skubla, förbundsdirektör på Svenska Taxiförbundet.

Taxinäringen är en del av lösningen på väg mot ett hållbart resande. Vår viktigaste uppgift är att skapa förutsättningar för en sund och konkurrenskraftig hållbar taxinäring i Sverige. Detta är bara ett av många steg mot ett hållbart resande och taxi är en del av lösningen för att Sveriges klimatmål ska nås.

– Taxibranschen befinner sig i ett spännande läge. I rollen som PR- och kommunikationsansvarig får jag vara en central del i att tillsammans med kompetenta kollegor göra spännande kommunikation som engagerar och väcker känslor, säger Kenan Harbas, ny PR- och kommunikationsansvarig på Taxiförbundet.

Kenan tillträdde rollen hos Svenska Taxiförbundet 10 februari 2020.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109