23948sdkhjf

TURBO-gruppen på Busstorget

Sveriges Bussföretags experter på turist- och beställningstrafik, TURBO-gruppen, är med på Busstorget 16-17 april på Aronsborg i Bålsta.

Under Busstorget har du som besökare möjlighet att möta TURBO-gruppen – Sveriges Bussföretags arbetsgrupp för turist- och beställningstrafik! TURBO-gruppen, som träffas med jämna mellanrum, består av representanter från medlemsföretagen och är en viktig del av förbundets arbete inom turist- och beställningstrafik. Under Busstorget kommer gruppen att presentera sig och berätta om tre aktuella frågor som fokus ligger på under 2020.

Klicka HÄR för mer information om Busstorget samt anmälan!

 

I TURBO-gruppen ingår Helen Bergh, MK Bussresor, Joakim Kjellson, Bergkvarabuss, Jennie Högberg, Högbergs Buss, Johan Ekman, EkmanBuss Flexibussitet och Ken Forsberg, tidigare Forsbergs Buss.

Busstorget genomförs 16-17 april på Aronsborgs Konferenshotell i Bålsta. Arrangör är Sveriges Bussföretag som ingår i Transportföretagen och Svenskt Näringsliv, fordonstillverkarna Mercedes-BenzSetraNeoplanMANScaniaVolvoVDL samt tidningarna Res- och Trafikforum.

Från början var Busstorget en del av TUR-mässan som vi arrangerade i Göteborg i många år. 2015 utvecklade vi Busstorget till ett mer personligt och kunskapsbaserat möte med möjlighet för deltagarna att få träffas i en trevlig miljö. Därför flyttade Busstorget ut från TUR-mässan och i dag är Busstorget ett ambulerande event med turism och resmål som inriktning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078