23948sdkhjf

Ängberg vann hotellnatten!

Grattis till vinsten, Roland Ängberg, Ängbergs Busstrafik i Sollebrunn – nu blir det gratis hotellnatt under Busstorget 2020 på Aronsborg i Bålsta.

Roland Ängberg på Ängbergs Busstrafik AB en av många som redan bokat in årets besök på Busstorget på Aronsborgs Konferenshotell i Bålsta utanför Stockholm. Han var dessutom med och tävlade om en hotellnatt på Busstorget och kammade hem vinsten. Familjeföretaget Ängbergs Busstrafik AB, är en trogen medlem som varit med i Sveriges Bussföretag sedan 1980-talet. En intervju med Roland kommer inom kort.

Klicka HÄR för mer information om Busstorget 2020 och anmälan!

Busstorget genomförs 16-17 april på Aronsborgs Konferenshotell i Bålsta. Arrangör är Sveriges Bussföretag som ingår i Transportföretagen och Svenskt Näringsliv, fordonstillverkarna Mercedes-BenzSetraNeoplanMANScaniaVolvoVDL samt tidningarna Res- och Trafikforum.

Från början var Busstorget en del av TUR-mässan som vi arrangerade i Göteborg i många år. 2015 utvecklade vi Busstorget till ett mer personligt och kunskapsbaserat möte med möjlighet för deltagarna att få träffas i en trevlig miljö. Därför flyttade Busstorget ut från TUR-mässan och i dag är Busstorget ett ambulerande event med turism och resmål som inriktning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.115