23948sdkhjf

Kör igång gratistrafik i Stockholm

Ekmanbuss Flexibussitet är bussbolaget som går mot strömmen - drog igång gratistrafik i Stockholm 26 mars och bjuder på kaffe ombord på bussarna.

Då ett flertalet bolag i bussbranschen drar ner på turerna samt helt ställer in linje 72 till Frihamnen ser EkmanBuss Flexibussitet ett snabbt och ökat behov för personaltransport. EkmanBuss Flexibussitet har också påverkats av coronakrisen och tvingats permitera bussförare. Men nu får fortsätta jobba i alla fall.

För mig är det en självklarhet att göra det jag kan. Vi har bussar och vi har chaufförer som vill arbeta. Vi vill vara ett föredöme i en lamslagen bransch, där vi med desinficerade bussar tryggt kör personal som vill och kan fortsätta arbeta. På så sätt hjälper vi att stimulera ekonomin. Detta riktar sig till all personal som sitter i Frihamnsområdet, säger Johan Ekman, vd och Grundare av EkmanBuss Flexibussitet och EkmanResor 1st Bussness Class.

Gratisbussarna går från Östrastation, Fältöversten och Odenplan i centrala Stockholm till Frihamnsområdet där det finns många arbetsplatser - och där även EkmanBuss Flexibussitet har sitt huvudkontor.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.172