23948sdkhjf

Ny vd på Furuvik

Sandra Wilke blir ny vd för Furuvik 1 juni.

Efter en noggrann rekryteringsprocess har Sandra Wilke utsetts till ny vd för Furuvik. Hon har arbetat inom Furuviks koncern Parks and Resorts sedan 2002, både på Gröna Lund och som platschef för Aquaria på Djurgården i Stockholm. Närmast kommer hon från en tjänst som affärsområdeschef på Gröna Lund.

– Furuvik är en av mina absoluta favoritparker med sin vackra omgivning och breda utbud av djur, tivoli och mycket mer. Jag känner mig väldigt glad och hedrad över att ha fått förtroendet att tillsammans med alla härliga medarbetare driva och utveckla verksamheten vidare, säger Sandra Wilke.

– Det känns både roligt och tryggt att utse Sandra till vd. Hon är en empatisk och affärsdriven ledare med stor integritet. Hennes genuina engagemang och breda erfarenhet inom Parks and Resorts blir en stor tillgång i den fortsatta utvecklingen av Sveriges främsta kombinationspark med djur, tivoli, boende och bad, säger Christer Fogelmarck, koncernchef för Parks and Resorts.

Sandra Wilke tillträder som vd för Furuvik 1 juni 2020 och ersätter då Christer Fogelmarck som varit tf vd parallellt med sitt uppdrag som koncernchef för Parks and Resorts.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094