23948sdkhjf

Från Bergkvara till Flexbuss

Martin Jacobson blir CFO på Flexbuss – han arbetar för närvarande hos Bergkvarabuss.

Martin Jacobson tillträder tjänsten som CFO på Flexbuss i november och ersätter Jens Karlsson som går i pension under första kvartalet 2021. Martin Jacobson kommer närmast från Bergkvarabuss där han som regionchef ansvarat för uppdragen för länstrafiksbolagen i Kronoberg, Blekinge och Kamar län.

Som CFO kommer Martin Jacobson att agera teamledare för team ekonomi, ansvara för det strategiska kvalitetsarbetet och sitta i bolagets ledningsgrupp.

– Flexbuss är idag ett modernt och välmående företag på marknaden med en spännande tid framför sig. Med min bakgrund inom både ekonomi/revision samt erfarenhet från bussbranschen hoppas jag kunna bidra till Flexbuss fortsatta expansion. Jag ser fram emot att tillsammans med alla medarbetare på Flexbuss fortsätta utveckla verksamheten och det personliga engagemanet som redan finns i bolaget för att nå nya framgångar, säger Martin Jacobson tillträdande CFO på Flexbuss

– En fullträff brukar man säga när man lyckas med en rekrytering av den här kalibern. En kandidat med Martins bakgrund och erfarenhet är precis det vi sökte när vi nu tar nästa steg i bolagets utveckling, säger Flexbuss vd David Lindquist.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094