23948sdkhjf

Ny vd för Taxi Göteborg

Nu är det klart vem som blir ny vd för Taxi Göteborg.

Bo Edsberger varit tf vd för Taxi Göteborg Ekonomisk Förening edan slutet av 2019 har - nu leder han föreningen som ny vd.

Bo Edsberger har tidigare haft ledande befattningar i olika organisationer, där han utvecklat verksamhet och organisation, han har även goda erfarenheter att bedriva förändringsarbete och har med framgång lyft inte minst Göteborgsvarvet till nya nivåer. I den föränderliga tid vi lever i ser Taxi Göteborg ihop med Bo fram emot att fira sitt 100-års jubileum 2022 som Västsveriges modernaste och mest framåtsträvande taxiförening.

– Jag är glad att jag fått förtroendet och ser fram emot utmaningen att leda föreningen genom krisen och att bygga en stark och framgångsrik verksamhet för Taxi Göteborg, säger Bo Edsberger, ny vd för Taxi Göteborg.

Taxibranschen har under coronapandemin varit en av det hårdast drabbade branscherna, och detta har självklart även drabbat alla de småföretagare som är medlemmar i Taxi Göteborg.

– Avsaknaden av statliga stödpaket till vår bransch, och slapphänt agerande mot oseriösa taxiåkare, som varken betalar skatt eller avgifter har tyvärr förvärrar situationen för alla seriösa taxiföretag, säger Johan Nyhus, ordförande i Taxi Göteborg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078