23948sdkhjf

Ensio´s lägger ner

Ensio Salkojärvi har bokstavligen klätt bussbranschen i 45 år – men nu är det slut.

Nästan alla i bussbranschen känner Ensio Salkojärvi. Under många år har han tagit fram uniformer och profilkläder till många bussföretag runt om i Sverige. Inte till alla, framför allt till medelstora och mindre företag medan jättarna ordnat kläderna på från annat håll.

Ensio varit en trogen gäst hos Setraträffen i Vetlanda för att träffa kunder och eventuellt teckna nya kontrakt. Under senare år har affärerna dock gått trögare. Konkurrensläget hårdnade än mer under senare år, några stora kunder hoppade av.

Och så kom då coronapandemin vilket fått Ensio Salkojärvi att stänga sin butik för gott. Men webbshoppen är fortfarande öppen och alla som beställt varor kommer att få dem levererade, uppger Ensio Salkojärvi till Bussmagasinet.

Företaget i sig är dock inte på något sätt på obestånd, det går fortfarande med plus vilket framgår av räkenskaperna. Dock anser ägare inte att det längre är värt allt slit för att fortsätta. Han har många gånger jobbat i det närmaste ideellt med att ta fram sina profilkläder och uniformer åt branschen som samtidigt många gånger uttryckt sin uppskattning för den mångårige företagaren. Ensio Salkojärvi slutar därmed med flaggan i topp.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078