23948sdkhjf

Kollektivtrafikdagen – ännu till lågpris!

Missa inte chansen att vara med på Kollektivtrafiken lite billigare – men då gäller det att anmäla deltagande innan året är slut.

Kollektivtrafikdagen genomförs 19 maj 2021 med Alexandra Pascalidou som moderator i en studio i Solna. Branschmötet blir helt coronasäkert eftersom det genomförs med den senaste digitala tekniken där deltagarna är med på distans.

Det blir många branschaktuella frågor som kommer att tas upp, bland annat de ekonomiska utmaningarna som en följd av den långvariga pandemin. Men också prognoser för framtiden och vad vi kan vänta oss under de kommande två, tre åren. Annika Wallenskog, chefsekonom, SKR och Torbjörn Eriksson, vd, Urbanet Analys TBA kommer att ta upp de här ämnena.

Det nya nationella biljettsystemet som ska införas utreddes av Gerhard Wennerström, vd för Samtrafiken. Han kommer att inleda branschmötet med en analys av nuläget som gäller i maj nästa år men givetvis också berätta om läget med införandet av det nationella biljettsystemet för hela Sveriges kollektivtrafik.

Detta och mycket mer kommer att behandlas på Kollektivtrafikdagen 19 maj 2021. Missa inte möjligheten att anmäla deltagande redan nu – eller allra senast 31 december. Då blir det billigare att vara med, för mer information och anmälan, KLICKA HÄR!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078