23948sdkhjf

Wallenskog till Kollektivtrafikdagen

Annika Wallenskog, chefsekonom, SKR, kommer till Kollektivtrafikdagen 19 maj – hon kommer att ta upp ekonomiska utmaningar och prognoser för framtiden.

Pandemin har dränerat kollektivtrafiken. Intäkterna har minst halverats medan kostnaderna i bästa fall varit oförändrade. Många resenärer har slutat resa med den, allt för många har valt bilen.

Mycket pekar på att det minskande kollektiva resandet kommer att bestå även efter pandemin – vilket skulle vara en utveckling stick i stäv mot Sveriges och EU:s klimatmål.

En av talarna på Kollektivtrafikdagen 19 maj är Annika Wallenskog, chefsekonom på SKR. Hon kommer att ta upp de ekonomiska utmaningarna som pandemin har för med sig och vad som kan väntas inför den närmaste framtiden.

Det gäller att vinna tillbaka resenärernas förtroende för kollektivtrafiken. Alla är eniga om att det kollektiva resandet måste komma tillbaka efter pandemin. Annika Wallenskog är en av dem som kommer att presentera idéer om framtiden och leverera prognoser om vad som är att vänta.

För mer information och möjlighet att anmäla deltagande i Kollektivtrafikdagen 2021 - KLICKA HÄR!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078