23948sdkhjf

Westerberg till Kollektivtrafikdagen

Hur mår den svenska järnvägen egentligen? Tågföretagens Björn Westerberg reder ut begreppen på Kollektivtrafikdagen 19 maj från studion i Solna.

Kollektivtrafikdagen 2021 genomförs på ett helt coronasäkert sätt 19 maj från en studio i Solna medan deltagarna kan befinna sig på en plats de själva väljer. Ett nytt format på branschmötet som genomförts sedan 2008 och som i år har huvudtemat ”Kollektivtrafikens återkomst”.

Björn Westerberg, branschchef för Tågföretagen deltar i blocket ”Hur ska kollektivtrafiken kunna utvecklas i det nya normala?” tillsammans med Anna Grönlund, Sveriges Bussföretag och Johan Wadman, Svensk Kollektivtrafik.

Björn Westerberg kommer att ta upp den svenska spårtrafikens förutsättningar nu och under de kommande åren. Lyfta frågan om regionaltågens betydelse liksom hur det ska bli med planerade höghastighetstågen.

För mer information om Kollektivtrafikdagen 2021 samt möjlighet att anmäla deltagande, KLICKA HÄR!

Kollektivtrafikdagen 2019 inleds av infrastrukturminister Tomas Eneroth och modereras av Alexandra Pascalidou. Andra spännande inslag är det kommande nationella biljettsystemet som Gerhard Wennerström, Samtrafiken, utrett på regeringens uppdrag- 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078