23948sdkhjf

Ta chansen att synas – i Dagens Industri

Transportföretagen söker företag som vill representera branschen i Sveriges största finanstidning – de utvalda kommer att synas i Dagens Industri.

Digitalisering, automatisering, global konkurrens – och dessutom en pandemi. Transportbranschen genomgår just nu en förändring. Transportföretagen söker nu efter medlemmar som vill berätta sin historia och därigenom visa upp goda exempel på branschens förändringsresa. Representanterna kommer att ges utrymme i Sveriges största finanstidning Dagens Indrustri.

Det har varit en minst sagt prövande tid för stora delar av transportnäringen, i synnerhet för passagerartransporter. Samtidigt pågår sedan flera år tillbaka en större branschförflyttning där nya konsumentvaror, ökade hållbarhetsmål, digitalisering och andra faktorer ritar om kartan. Mitt i allt detta står alla de bolag i Sverige som förflyttar passagerare och gods och som dagligen arbetar för att hålla samhället i rörelse.

– Vi är Sveriges tuffaste bransch och klarar av det mesta. Nu måste vi berätta om vad våra medlemmar har åstadkommit, säger Mychele Östman, kommunikationschef på Transportföretagen.

Det är också bakgrunden till den kampanj som Transportföretagen nu lanserar under namnet Från A till B – en bransch i förflyttning, och som syftar till att visa upp goda exempel på bolag som hittar nya lösningar, marknader och som ligger i framkant. De utvalda medlemsföretagen kommer sedan att ges utrymme i Sveriges största finanstidning.

– Vi vet att det finns hundratals berättelser där ute som förtjänar att lyftas fram, vi ska se till att en handfull kommer ut brett och kan stolt representera hela vår bransch, säger Mychele Östman.

För att delta ska bolagen skicka en kort motiveringen till varför de är en god representant för transportbranschen till kommunikation@transportforetagen.se, därefter kommer representanter att väljas ut och kontaktas.

Klicka här för att komma direkt till sidan där det går att nominera sitt företag!

Bedömningen görs löpande då branschen kommer att visas upp i flera nummer under året, men bolag uppmanas att skicka in så snart som möjligt för att öka sina chanser att synas.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093