23948sdkhjf

Hiselius till Kollektivtrafikdagen

Lena Hiselius, K2 och Lunds universitet deltar på Kollektivtrafikdagen 19 maj – bland annat kommer hon att lyfta de utmaningar kollektivtrafiken står inför under den närmaste framtiden.

Kollektivtrafikdagen genomförs helt coronasäkert 19 maj från en studio i Solna. Deltagarna kommer att befinna sig på den plats de själva väljer, för mer information och anmälan, klicka HÄR!

Lena Hiselius är universitetslektor vid Lunds universitet och forskningsledare i K2. Hon  deltar i Kollektivtrafikdagens inledande block tillsammans med infrastrukturminister Tomas Eneroth och Samtrafikens vd Gerhard Wennerstrom. Tidigare i år var hon en av inledningstalarna på digitala Transportforum i Linköping där hon redogjorde för vad vi kan vänta av resandets utveckling på lite längre sikt.

På Kollektivtrafikdagen blir hennes fokus att lyfta de utmaningar som branschen nu har att tackla i det rådande läget.

Moderator för Kollektivtrafikdagen är Alexandra Pascalidou, eventet startar klockan 9:00 och avslutas klockan 15:00. Där emellan blir det tillfälle för digitalt mingel, träffa utställare och självklart en rejäl lunchpaus – allt helt coronasäkert.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094