23948sdkhjf

När livet vänds upp och ner

Med en dryg månad kvar till Busstorget 2021 börjar nu programmet ta form. Årets digitala Busstorg tar avstamp i inledningen av coronakrisen och slutar med både framtidsspaning och hopp.

En av gästerna på Busstorget 2021 är Kai Wiklund, som har en bakgrund som psykoterapeut och tidigare präst. Han har arbetat både operativt i hantering av konsekvenserna av de katastrofer som drabbat vårt land samt hjälpt verksamheter att organisera sina kris- och katastroforganisationer. 

”Att leda sig själv och att leda andra i krissituationer”, har varit ett återkommande tema i Kai Wiklunds arbete.  Anna Grönlund, moderator för Busstorgets program, samtalar med Kai med utgångspunkt i frågan ”Hur kan jag som bussföretagare, både mänskligt och professionellt, möta den kris som Corona pandemin inneburit?”  

– Många bussföretagare har under det gångna året sagt upp mångåriga medarbetare, oroat sig över sin egen och sin familjs försörjning, legat sömnlösa av funderingar kring företagets framtid, slitits mellan hopp och förtvivlan när restriktioner och stödåtgärder avlöst varandra och inte minst länge stirrat på tysta telefoner på avfolkade kontor. Utmaningarna har varit både personliga och professionella. Kai kommer dela med sig av råd, erfarenheter och personliga upplevelser. Även om ingen kris är den andra lik, kan vi få stöd i den kunskap som yrkesmänniskor som Kai samlat, kommenterar Anna Grönlund.

Arrangörerna av Busstorget 2021 är liksom tidigare år bransch-och arbetsgivarorganisationen Sveriges Bussföretag med tillsammans med fordonstillverkarna MAN, Mercedes Benz, Neoplan, Scania, Setra, VDL och Volvo Busstorget digitalt.

Programmet kommer nu kontinuerligt uppdateras med nya programpunkter, information om sändningen och de aktiviteter som planeras i anslutning till sändningen.

För mer information och anmälan, KLICKA HÄR!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078