23948sdkhjf

Tamsons till Kollektivtrafikdagen!

Kristoffer Tamsons, trafikregionråd, ordförande i Svensk Kollektivtrafik med mera kommer till Kollektivtrafikdagen 19 maj - den stora mötespunkten för hela branschen genomförs i år helt coronasäkert.

Kristoffer Tamsons skulle kunna kallas hela Sveriges "Mr Kollektivtrafik" eftersom han i sin roll som ordförande för Svensk Kollektivtrafik har ett samlat grepp över samtliga huvudmän  i landet. Samtidigt är Kristoffer Tamsons den högst ansvarige för kollektivtrafiken i Sveriges största region – Stockholm – där han är trafiklandstingsråd. Till det kommer ordförandeposterna i SL, Storstockholm Lokaltrafik och Mälardalsrådet. 

På Kollektivtrafikdagen 19 maj kommer Kristoffer Tamsons att rikta blicken framåt och ta upp de utmaningar som hela branschen står inför när kollektivtrafikens återkomst ska planeras. 

Kollektivtrafiksdagen 2021 genomförs helt coronsäkert från en studio i Solna där alla deltagare själva besämmer sin plats för deltaganed. Hemma, på kontoret eller vid någon annan plats med dator och uppkoppling. 

Kollektivtrafikdagen inleds av infrastrukturminister Tomas Eneroth och modereras av Alexandra Pascalidou. Det blir många intressanta ämnen som belyses och dessutom finns möjlighet till digitalt mingel med andra deltagare och de utställare som är med. 

För mer information och möjlighet att anmäla deltagande, KLICKA HÄR!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094