23948sdkhjf

Tunga Bussligan försenad!

Det är problem med leveransen av de uppgifter som Bil Sweden behöver för att sammanställa sin statistik - Tunga Bussligan kommer därför att publiceras först under eftermiddagen 1 april.

Publiceringen av BIL Swedens nyregistreringsstatistik för mars är tyvärr kraftigt försenad, rapporterar branschorganisationen. Normalt ska Transportstyrelsen ha leveret siffrorna allra senast klockan 8 den första vardagen varje ny månad. Då kan Bil Sweden ha sina uppgifter klara till klockan 9.

Vid 10-tiden 1 april har Bil Sweden fortfarande inte fått tillgång till det statistikpaket som organisationen enligt avtal ska få av Transportstyrelsen. En preliminär prognos just nu är att siffrorna först kommer att kunna publiceras efter kl 14 och alla filer löpande därefter. Just de siffror som Tunga Bussligan behöver var ännu inte kompletta ens klockan 15, ellt på grund av den extrema förseningen hos Transportstyrelsen.

Det här gör att RT-Forum kommer att skicka ut de vanliga uppgifterna om nyregistrerade bussar i ett separat nyhetsbrev under eftermiddagen 1 april om allt går väl. Då kommer också Tunga Bussligan ställning för första kvartalet att finnas tillgänglig för alla prenumeranter.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093