23948sdkhjf

Busstorget 2021 – sista chansen!

Missa inte att anmäla dig till Busstorget nu på torsdag 15 april – vårens viktigaste branschmöte har mycket att bjuda på.

Busstorget är tillbaka, i år i digital form. Under cirka två timmar arrangerar Sveriges Bussföretag tillsammans med fordonstillverkarna MAN, Mercedes Benz, Neoplan, Scania, Setra, VDL och Volvo Busstorget digitalt.

Mer information och möjlighet att anmäla deltgagande finns HÄR!

Programmet är fullspäckat och genomförs i högt tempo. Programmet bjuder på personliga återblickar från ett av de tuffaste åren någonsin för turistbussbranschen men har också flera inslag om branschens framtid. Anna Grönlund, branschchef och vice vd på Sveriges Bussföretag modererar från studion med inbjudna gäster och talare.

Emil Högberg, statssekreterare till näringsminister Ibrahim Baylan, öppnar Busstorget 2021 med ett kort anförande. Bland talarna finns Vicky von der Lancken, teaterchef/producent och Elisabeth Johansson, försäljning/biljettchef från Oscarsteatern och Chinateatern om hur deras senaste år sett ut och hur viktig samverkan med bussbranschen är för Kultursverige.

Dessutom bjuder Helen Bergh, delägare och vice vd MK Bussresor På sina egna personliga erfarenheter från det år som började som det bästa året någonsin och slutade som det värsta i vår företagshistoria.

Medverkar gör också Marcus Dahlsten från Sveriges Bussföretag och Transportföretagen, Oscar Sundås från Sveriges Bussföretag och Jessica Ahlenius från fordonsindustrins branschorganisation Bil Sweden med aktuella branschfrågor och nyheter. Programmet innehåller fler talare, filmer och möjlighet att chatta med medverkande och ansvariga. En tävling med möjlighet att vinna seminariepass till nästa års Persontrafik finns också med.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094