23948sdkhjf

Swartling tar över Res- och Trafikforum

Caroline "Lina" Swartling är ny chefredaktör för Res- och Trafikforum samt för RT-Forum - hon tar över efter Thomas Dietl som har slutat.

Caroline "Lina" Swartling är sedan tidigare chefredaktör för Transport idag med Transportnet som skriver om alla slags godstransporter och logistik. Men hon är även väl förtrogen med Res- och Trafikforum med RT-Forums bevakningsområden.

Det var i december förra året som Caroline Swartling kom till Transport idag som chefredaktör. Då kom hon närmast från Filmstaden.

Vad gjorde du där?

– Där var jag ansvarig för digital marknadsföring i sociala kanaler, säger Caroline Swartling.

Kan du nämna något om vad du hade för dig innan du kom till Filmstaden?

– Jag var redaktionschef för en titel på Bonnier tidskrifter, ett jobb jag hade under sju år.

Caroline Swartling har ett stort intresse för kollektivtrafik och den nya mobiliteten. Till det kommer stora kunskaper när det gäller sociala medier och övrig digtal hantering av information av intresse för branschen. Så läsarna kan säkert se fram emot ännu en dimension i bevakningen från och med nu. 

– Det kollektiva resande är otroligt viktigt för att klara miljö- och hållbarhetsmål. Så just nu gäller det att ta tillbaka de resenärer som branschen tappat under pandemin. Den utmaningen vet jag att hela branschen är djupt medveten om och jag kommer att noga bevaka vad som händer under de närmaste månaderna, säger Caroline Swartling.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078