23948sdkhjf

Drivkraft Sverige rekryterar två nya medarbetare

Branschorganisationen Drivkraft Sverige anställer två nya medarbetare till sitt team, för att öka sin hållbara mobilitet och kommunikation. David Sallh blir utskottschef för trygghet, och Ebba Fredin blir ny kommunikationsstrateg 

 Branschen befinner sig mitt i en enorm omställning och det är viktigt att vår samlade röst ger företagen rätt förutsättningar att utveckla och leverera hållbara lösningar, säger Johan G Andersson vd för Drivkraft Sverige i ett pressmeddelande.  

Branschorganisationen arbetar för att leda omställningen till ett mer hållbart samhälle, och i fjol lanserade de en plan för klimatneutral konkurrenskraft. Den planen ska redovisa förslag på att åtgärden och förutsättningar inom industrin för att uppnå klimatmålen i samhället.

Nu har Drivkraft Sverige till det steget att anställa två nya medarbetar för att kunna hantera det diversifierat energisystemet. David Sällh kommer jobba med frågor kopplade till bland annat kontinuitetshantering inom energisektorn. 

På kommunikationssidan kommer Ebba Fredin stärka branschens frågor. Hon har tidigare jobbat som pressansvarig för Transportföretagen. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.079