23948sdkhjf

TT-Line tecknar tioårigt avtal med Trelleborgs Hamn 

Under torsdagen meddelade TT-Line att de tecknar ett tioårigt avtal med Trelleborgs hamn för att fortsätta bedriva sin rederiverksamhet. Ett positivt besked, menar Trelleborgshamn som säkerställer sin position som Skandinaviens största RoRo-hamn. 

– Det är oerhört glädjande att TT-Line väljer att förlänga sitt avtal och ser potentialen med Trelleborgs Hamns unika geografiska läge. Det är av stort värde för oss som hamn att TT-Line erbjuder hela fyra destinationer och vi ser fram emot ytterligare kapacitet med de två nya fartygen Green Ships. Med morgondagens nya fartyg blir lastning och lossning av gods ännu mer effektivt och flexibelt och innebär att vi kommer stå konkurrenskraftiga att möta ökade godsvolymer, säger Jörgen Nilsson, vd i Trelleborgs Hamn. 

I dagsläget har TT-Line sju fartyg som trafikerar linjerna mellan Trelleborg och Travemünde, Rostock, Swinoujscie och Klaipeda. Nästa år väntas även ett av rederiets två nya fartyg, Green Ship, tas i drift. 

– Vi ser mycket fram emot att fortsätta utveckla vårt framgångsrika samarbete som pågått i 60 år, säger Hanns H. Conzen, vd för TT-Line. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125