23948sdkhjf

Bussakuten ersätter Krösatågen

På onsdagen blev det klart att det är Transdevs dotterbolag Bussakuten som tar över ersättningstrafiken för Krösatågen, ett avtal som förstärker bolagets position på marknaden som ersättningsbussar. Redan tidigare har Bussakuten avtal med SJ som avser både planerad och akut ersättningstrafik.  

 Vi är otroligt glada och stolta över att få förtroendet av SJ att koordinera och köra ersättningstrafiken för Krösatågen. Vårt moderbolag Transdev har kört Krösatågen tidigare vilket gör att vi har bra lokal kunskap inom koncernen. SJ är en viktig kund för oss och vi har sedan tidigare ett bra samarbete. I och med detta avtal så stärks vår relation ytterligare, säger Camilla Carrass affärschefen för Bussakuten. 

Avtalet kommer att börja gälla i december, när SJ börjar köra Krösatågen. Bussarna som ska ersätta Krösatågen vid stillestånd, drivs av förnybart bränsle. Bussakuten i säg är den del av Merresor.

 SJ har ett långt och gediget samarbete med Bussakuten som sträcker sig ända från 2010. Bussakuten är en känd leverantör inom Krösatågstrafiken och vi är glada över att de nu tar ett helhetsansvar för affären. Vi ser fram emot att utveckla samarbetet ytterligare och leverera en bra reseupplevelse till våra kunder, säger Ulf B Sjöberg, affärschef för SJ Krösatågen. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.126