23948sdkhjf

Vy Bus4You ser att affärsresandet är på väg att återhämtas

Sedan pandemin gjorde intåg i vardagen för ett och ett halvt år sedan, har antalet affärsresenärer sjunkit kraftigt. Nu hoppas Vy bus4you att resenärerna ska återvända i och med att restriktionerna tas bort och fler återgår till att jobba på sin arbetsplats igen. 

 Vi är vana att trafikera flera populära busslinjer med en stor andel affärsresenärer, både de som reser i tjänsten samt de som pendlar mellan arbete och hemmet. Många har saknat sin arbetsplats och möjligheten att träffa sina kollegor. I och med att fler återgår till arbete på plats tror vi att affärsresandet kommer ta fart igen vilket vi såklart välkomnar, säger Elvir Rascicaffärsområdeschef Vy bus4you i ett pressmeddelande. 

Bussbolaget som vanligtvis kör sträckan mellan Oslo – Göteborgser återhämtningspotential även inom landet men också till våra grannländer Norge och Danmark.  

Förhoppningen är att vi kommer se en god utveckling av affärsresor igen. Där har vi ett brett utbud med trafik till flera destinationer som många reser till i arbetssyfte. Tidigare körde vi mer frekvent till både Oslo och Köpenhamn och vi tror på ökat resande även på de linjerna i takt med en högre vaccinationsgrad och därmed mer öppna och smidigare gränspasseringar, fortsätter Elvir Rascic. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Snötåget slutar gå i vinter
Skellefteå buss: "Modiga beslut bakom kraftig ökning av resenärer"
Laddat i Norrland: Första publika stationen
Omfattande bluff mot Skånetrafiken
Krisande fordonstillverkare byter vd
Levererar spänning åt Svealandstrafiken
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Motor-Magasinet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.093