23948sdkhjf

Way Out West + Västtrafik = sant

På lördag 13 november flyttar musikfestivalen Way ut West in i Västtrafiks spårvagnar. Ombord på en rullande spårvagn kommer artisterna Miriam Bryant, Little Dragon, A36, Jens Lekman, Stella Explorer och Raghd & Jelly Crystal att göra unika uppträdanden.

– Nu kan vi äntligen börja resa tillsammans igen och det vill vi fira med våra resenärer. Samtidigt vill vi påminna om att hur viktigt det är att vi nu börjar resa mer hållbart och tillsammans med Way Out West sätter vi strålkastarljuset på den frågan, säger Lars Backström, vd på Västtrafik.

På varje konsert ryms 40 personer och spelningarna kommer också att kunna följas kostnadsfritt via en livestream på Västtrafiks hemsida. Alla konserter startar och slutar på Marklandsgatan.Varje konsertbiljett kommer att kosta 34 kronor, lika mycket som en enkelbiljett hos Västtrafik. Biljetter säljs via Ticketmaster.

Way Out Västtrafik anordnas i samarbete med Luger, som bland annat startade Way Out West. Sedan starten 2007 har hållbarhet stått i fokus, något som fått mycket uppmärksamhet inte minst 2012 då festivalen valde att bli helt vegetarisk. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093