23948sdkhjf

Klart: Iver levereras Hogias transportlösningar

Leverantören av molnbaserade IT-tjänster Iver, har slutit ett nytt avtal med Hogia gällande leverans av drifttjänster för Hogias transportlösningar. Därmed kommer Ivers leverans att baseras på en konsolidering av Hogias tidigare uppsättning, och företagets olika kundmiljöer ska kunna samköras men ändå hållas isolerade.

– Tillsammans med Iver kommer vi att kunna skala upp vårt driftserbjudande och höja tillgängligheten för våra kunder ytterligare. Därmed ger vi våra kunder ökad trygghet och större möjligheter att fokusera på att planera trafiken för alla resenärer runt om i Sverige och Norden, säger Johan Jensen, driftansvarig på Hogia Public Transport Systems i ett pressmeddelande.

Transportlösningen är en del av det digitala ekosystemet som möjliggör olika digitala lösningar för bland annat kollektivtrafik, transportföretag, terminalhantering och rederier.

Att vi har vunnit Hogias förtroende som ny IT-parter och ytterligare en kund inom segmentet logistik och transport känns förstås väldigt bra. Vi har redan etablerat ett nära samarbete och påbörjat en leverans där vi effektiviserar och konsoliderar Hogia lösning på ett modernt och säkert sätt. Jag är övertygad om att vi med våra engagerade medarbetare, vår tekniska expertis och goda affärsförståelse kan realisera de möjligheter som finns för Hogia i en ökad digitalisering av verksamheten, säger Christian Karlsson, regionchef på Iver.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094