23948sdkhjf

Han blir ny ekonomichef för Norwegian

Den 1 juni nästa år tillträder Hans-Jørgen Wibstad rollen som ny ekonomichef för Norwegian. I dagsläget är han ekonomichef och vice vd på Multiconsult ASA, och har 20 års erfarenhet inom ekonomi och ledning inom bland annat skeppsbyggnad, sjöfart och industri.

– Jag ser fram emot att välkomna Hans-Jørgen Wibstad till vår ledningsgrupp. Hans strategiska tankesätt och omfattande erfarenhet inom ekonomi och management kommer att uppskattas mycket och jag är övertygad om att han har rätt bakgrund och erfarenhet för att ta Norwegian framåt, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian i ett pressmeddelande.

Hans-Jørgen Wibstad har tidigare också varit ekonomichef på Kongsberg Gruppen. När han tillträder den nya rollen, ersätter han Geir Karlsen som idag både är ekonomichef och vd.

– Jag är verkligen glad över den här möjligheten. Norwegian är ett marknadsledande lågprisflygbolag med ett starkt varumärke och en lojal kundbas. När flygbranschen nu börjar återgå till det normala, ser jag fram emot att med mina tidigare erfarenheter bygga vidare och arbeta med en dynamisk och stark ledningsgrupp för att bygga upp ett starkt Norwegian, säger Hans-Jørgen Wibstad.

Artikeln är en del av vårt tema om TRAFIK: Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081