23948sdkhjf

MTR Tech får förnyat underhållsuppdrag

MTR Nordics bolag MTR Tech, har fått ett förnyat uppdrag om att ansvara för underhållet av traktionsmotorerna i Transitios Reginaflotta. Ett uppdraget som omfattar underhåll av omkring 130 motorer per år.

MTR Tech står för underhållet av traktionsmotorerna redan, och har haft underhållsuppdraget i tre år. Med det nya avtalet fortsätter bolaget att stå för underhållet i två år med möjlighet till förlängning i maximalt två år till.

– Vi är jätteglada att vi fått förtroende att även fortsättningsvis få ansvara för detta underhållsuppdrag för Transitio. Vi vill vara drivande kraft för att vara med och utveckla våra uppdragsgivares fordon genom nya effektiva metoder och processer, säger Erika Enestad, vd för MTR Tech i en kommentar.

Samarbetet med Transitio har mynnat ut i att MTR Tech bland annat utfört en revision av traktionsmotorerna i flottan samt tagit fram reservdelar för att kunna göra reparationer av vanliga skador på motorerna. Underhållsbolaget MTR Tech ansvarar även för trafikdrift och underhåll av tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm samt Mälartåg från och med 12 december 2021.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Vinnare av Guldbussen: "Svårt att greppa vinsten"
Förarlös taxi trasslade in sig i avspärrning
Tobbes Resor vann Guldbussen
Vann skolskjutsuppdrag
Han ska leda KollA
Nyutvecklade intercitybussar från Setra
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Motor-Magasinet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.391