23948sdkhjf

De vinner upphandlingen om SJ:s digitala arbetsplats

Det är Iver, leverantör av molnbaserade IT-tjänster, som kommer ta över helhetsansvaret för SJ:s digitala arbetsplatstjänster. Bolaget vann nyligen upphandlingen om ”Digital arbetsplats som tjänst”, ett avtal som gäller i nära fem år med fyra års möjlig förlängning.

Ivers tjänsteområde ”Digital Workplace”, som innehåller klienthårdvara, livscykelhantering och managering av 2 500 datorer samt 10 000 mobila enheter, kommer att därmed att distribueras till över 40 platser i landet och Norge.

– Först och främst är vi självklart väldigt stolta och glada över att vi har vunnit SJs upphandling och förtroende. Jag är tacksam och glad över det engagemang och driv som vårt team har visat upp för att presentera en attraktiv och konkurrenskraftig lösning för SJ. Att vi vinner visar återigen att vi levererar moderna tjänster för moderna arbetssätt. Med utgångspunkt i SJs behovsbeskrivning har vi designat en komplett arbetsplatslösning som stöttar moderna arbetssätt som tillgodose SJs behov av mobilitet, produktivitet och säkerhet, säger Magnus Furmarker, regionchef på Iver i en kommentar.

Förutom det ska Iver tillhandahålla support i andra och tredje linjen för tjänsterna.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Flix och Shell i samarbete
Här är förslagen som påverkar branschen
VD-skifte för Stockholms Hamn
'Stena Vision' går till Frankrike
Tunga Bussligan: BYD toppar i november
Drömmig fyr vinner prestigefyllt pris
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Motor-Magasinet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.14