23948sdkhjf

De vinner upphandlingen om SJ:s digitala arbetsplats

Det är Iver, leverantör av molnbaserade IT-tjänster, som kommer ta över helhetsansvaret för SJ:s digitala arbetsplatstjänster. Bolaget vann nyligen upphandlingen om ”Digital arbetsplats som tjänst”, ett avtal som gäller i nära fem år med fyra års möjlig förlängning.

Ivers tjänsteområde ”Digital Workplace”, som innehåller klienthårdvara, livscykelhantering och managering av 2 500 datorer samt 10 000 mobila enheter, kommer att därmed att distribueras till över 40 platser i landet och Norge.

– Först och främst är vi självklart väldigt stolta och glada över att vi har vunnit SJs upphandling och förtroende. Jag är tacksam och glad över det engagemang och driv som vårt team har visat upp för att presentera en attraktiv och konkurrenskraftig lösning för SJ. Att vi vinner visar återigen att vi levererar moderna tjänster för moderna arbetssätt. Med utgångspunkt i SJs behovsbeskrivning har vi designat en komplett arbetsplatslösning som stöttar moderna arbetssätt som tillgodose SJs behov av mobilitet, produktivitet och säkerhet, säger Magnus Furmarker, regionchef på Iver i en kommentar.

Förutom det ska Iver tillhandahålla support i andra och tredje linjen för tjänsterna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11