23948sdkhjf

Consat förser kanadensisk busstrafik med information

Consat, som bland annat levererar system till bussar, har utökat sin verksamhet genom att Consat Telematics-systemet kommer att installeras i British Columbia kollektivtrafik.

– Vi är mycket glada över att arbeta med BC Transit på deras NextRide-program. Vi är övertygade om att våra lösningar kommer att uppfylla målen för BC Transit för att förbättra den övergripande kundupplevelsen i hela provinsen, säger Roger Sauve, chef vid Consat Canada i ett pressmeddelande.

NextRide-programmet är ett initiativ från BC Transits för att installera AVL-teknik på bussar över hela provinsen. Programmet faller under Smart Bus-program, som introducerar ny teknik på bussar som förbättrar kundupplevelsen och som samtidigt ska öka antalet resenärer genom att göra kollektivtrafiken mer tillgänglig.

– Det är fantastiskt att se det framgångsrika NextRide-programmet rullas ut över hela provinsen. Den senaste tekniken som denna kommer att förbättra användarupplevelsen, uppmuntra fler människor att lämna sina bilar hemma och hjälpa till att återuppbygga kollektivtrafiken när vi kommer ur covid-19, säger Rob Fleming, transport- och infrastrukturminister i British Columbia.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109