23948sdkhjf

Busstorget 2022 välkomnar turistbussbranschen

Anmälan till Busstorget 2022 har nu öppnat. Busstorget är sedan 2015 eventet där turistbussbranschen samlas, diskuterar aktuella ämnen, lyssnar till aktuella talare, träffar ledande fordonstillverkare och provkör bussar.

– Vi ser fram emot att få möta medlemsföretag och intressenter i Tylösand 24-25 mars 2022. Vi har fått otroligt många positiva kommentarer inför årets Busstorg – vi är många som längtar efter att ses och mötas igen efter det stålbad som pandemin inneburit för bussbranschen, säger Anna Grönlund, branschchef för Sveriges Bussföretag och moderator under Busstorgets program.

Just nu pågår planeringen för program, provkörningar, utställning och middag för fullt under ledning av Sveriges Bussföretags Oscar Sundås och Ywonne Karlsson. Då läget rörande restriktioner i dagsläget ännu är oklart för tidpunkten följer arrangörerna utvecklingen noga.

– Självklart följer vi de riktlinjer som gäller och vi har en bra dialog med hotell Tylösand. I dagsläget ser vi fram emot att kunna genomföra Busstorget 2022 den 24-25 mars i Tylösand tillsammans med landets ledande fordonstillverkare, säger Anna Grönlund.

Busstorget genomfördes senast fysiskt 2019 på Tylösand. Ett digitalt Busstorg sändes 2021.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Göteborgs Hamns vd slutar
Efter låga siffrorna – Dalarna vill öka kundnöjdheten
Kollektivtrafikbarometern: Marknadsandelarna ökar
Han blir ny ekonomidirektör för Nobina
De ska sköta Stockholm Nords järnvägsanläggning
Arrival får ny vd igen – kapar personalstyrkan med hälften
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Motor-Magasinet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.109