23948sdkhjf

Viking Line tar bort krav på covidpass

Efter att regeringen i går beslutade att häva restriktionerna och rekommendationerna den 9 februari, meddelar Viking Line att de successivt kommer att återgå till normalläge.

Det innebär att covidpass i samband med de slopade restriktionerna inte längre kommer att vara ett krav på rederiets svenskflaggade fartyg ’Viking Cinderella’.

– Vi är oerhört glada över att återigen kunna erbjuda våra resenärer Cinderellakryssningar så som de är tänkta att upplevas. Det finns en uppdämd längtan efter konserter, dans och underhållning. Restriktionerna har inneburit begränsningar och naturligtvis även varit affärsmässigt mycket påfrestande. Nu ser vi fram emot en härlig vinter och vår ombord! säger Kenneth Gustavsson, försäljningsdirektör Viking Line Skandinavien i en kommentar.

’Viking Cinderella’, som just nu gästspelar på linjen till Helsingfors, kommer senare i februari att återgå i trafik på linjen till Mariehamn. Då och under våren kommer bland annat artister som Eric Gadd, Loreen och Robin Bengtsson och Norlie & KKV att uppträda.

För rederiets resterade fartyg som går under finsk eller estnisk flagga, gäller dessa länders bestämmelser.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093