23948sdkhjf

Viking Line tar bort krav på covidpass

Efter att regeringen i går beslutade att häva restriktionerna och rekommendationerna den 9 februari, meddelar Viking Line att de successivt kommer att återgå till normalläge.

Det innebär att covidpass i samband med de slopade restriktionerna inte längre kommer att vara ett krav på rederiets svenskflaggade fartyg ’Viking Cinderella’.

– Vi är oerhört glada över att återigen kunna erbjuda våra resenärer Cinderellakryssningar så som de är tänkta att upplevas. Det finns en uppdämd längtan efter konserter, dans och underhållning. Restriktionerna har inneburit begränsningar och naturligtvis även varit affärsmässigt mycket påfrestande. Nu ser vi fram emot en härlig vinter och vår ombord! säger Kenneth Gustavsson, försäljningsdirektör Viking Line Skandinavien i en kommentar.

’Viking Cinderella’, som just nu gästspelar på linjen till Helsingfors, kommer senare i februari att återgå i trafik på linjen till Mariehamn. Då och under våren kommer bland annat artister som Eric Gadd, Loreen och Robin Bengtsson och Norlie & KKV att uppträda.

För rederiets resterade fartyg som går under finsk eller estnisk flagga, gäller dessa länders bestämmelser.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Bergkvarabuss överklagar upphandling
Nästa generation BRT på gång
Ny stororder till Alexander Dennis
Tunga Bussligan: Mercedes Benz toppar
Busstorget 2023: Här är programmet
Dubbelspåriga planer
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Motor-Magasinet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.11