23948sdkhjf

Ledare # 1: Mot ljusare tider

I början av året beslutade regeringen att förlänga omställningsstödet till företagen till och med februari. Regeringen har också meddelat att man förberett förlängning till mars månad. Samtidigt höjs takbeloppet för omställningsstödet. Det var välkomna åtgärder som skänker viss lättnad åt branschen. Resandet fortsätter att minska i takt med att pandemin växlar upp med rasande fart. Enligt Världshälsoorganisationen, WHO, ska detta vara sista vågen, men visst har vi hört den förut?

19 maj presenterar vi 2022 års Kollektivtrafikdagen. Vårt fokus är att börja se bortom pandemin. Hur vill vi resa i framtiden? Vilka faktorer kommer att vara avgörande för att återfå resenärernas förtroende? Vad ska persontrafiken vara? Det blir en dag för inspiration, kunskap och mer fokus på nätverkande – om smittoläget tillåter förstås. Vi vet att behovet av att ses och utbyta erfarenheter kommer vara större än någonsin. Kika på vårt program på kollektivtrafikdagen.se.

Nytt för i år är att Trafikforum fått ett piggare och med modernt utseende. Vi hoppas ni kommer tycka om det! Vi fortsätter bevaka vår viktiga bransch, precis som förut. Har du tankar och synpunkter på tidningen eller sajten? Gör din röst hörd genom att delta i vår läsarundersökning som snart skickas ut. Vi vill höra era åsikter och förbättringsförslag för att göra både tidningen och sajten mer angelägen för er.

Varmt välkomna till 2022 tillsammans med oss. Trevlig läsning!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Busstorget 2023: Här är programmet
Dubbelspåriga planer
Transportföretagen vill se justerade kör- och vilotidsregler
Ska leda Visit Roslagen
Förarlös taxi flydde polis – nu vill staden sätta P
REPORTAGE: På besök i Keolis bussdepå
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Motor-Magasinet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.078