23948sdkhjf

Ny finansdirektör på SAS

SAS har rekryterat Erno Hildén till ny finansdirektör för flygbolaget. Han har tidigare varit finansdirektör och operativ chef på Finnair, samt varit verksam inom Saudia Airlines. 

Jag är väldigt glad att välkomna Erno Hildén till SAS. Ernos omfattande finansiella erfarenhet i kombination med hans flygexpertis, gör honom till ett värdefullt tillskott till SAS ledningsgrupp. Han kommer att ha en nyckelroll i det pågående transformationsarbetet i SAS Forward, där vi säkrar ett långsiktigt finansiellt stabilt och konkurrenskraftigt SAS, säger Anko van der Werff, vd och koncernchef för SAS i en kommentar.

När Erno Hildén tillträder den nya rollen i april, kommer den nuvarande finansdirektören Magnus Örnberg att lämna bolaget efter övergången.

Jag är stolt och hedrad över att anta rollen som finansdirektör på SAS. Ett starkt varumärke med äkta skandinaviska rötter, som siktar på att vara en global ledare inom hållbart flyg. Detta är en stimulerande miljö där jag är säker på att jag kommer att kunna bidra. Det gläder mig att få vara del av SAS Forward och jag ser fram emot att möjliggöra de förändringar som krävs för att säkerställa SAS långsiktiga framgång, säger Erno Hildén.

Artikeln är en del av vårt tema om RES: Jobb & Karriär.

Läs mer om: SAS
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Göteborgs Hamns vd slutar
Efter låga siffrorna – Dalarna vill öka kundnöjdheten
Kollektivtrafikbarometern: Marknadsandelarna ökar
Han blir ny ekonomidirektör för Nobina
De ska sköta Stockholm Nords järnvägsanläggning
Arrival får ny vd igen – kapar personalstyrkan med hälften
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Motor-Magasinet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.738