23948sdkhjf

TUI i stort charteravtal

Från och med efter påsk och fram till höstlovet kommer det danska flygbolaget Jettime att flyga mer än 200 000 resenärer från TUI. Det står klart efter att de två bolagen ingått ett charteravtal värt 685 miljoner kronor.

Jettime kommer under perioden att köra charterresenärer från tio flygplatser i Sverige, Danmark och Finland till destinationer i bland annat Grekland och Spanien.

– Vi ser fram emot det fortsatta samarbetet med Jettime. Det är ett flygbolag som kan förse våra gäster med den personliga och lokala servicen som vi strävar efter. Våra gäster är i väldigt goda händer på Jettime och därför är vi glada att vi har landat i detta avtal, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI i en kommentar.

Jettimes vd tillägger:

– Vi på Jettime ser fram emot att ge TUIs gäster en minnesvärd början och slut på deras semestrar i säkert och mysigt sällskap med vår danska, svenska och finska besättning. Charterflyg är vår grundkompetens och ligger djupt i vårt DNA. Med det här avtalet med TUI har vi en fullspäckad sommarsäsong framför oss där vi får göra det vi är bäst på, säger Jørgen Holme, vd på Jettime.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109