23948sdkhjf

Ansluter sig till Go-Ahead Nordic

Go-Ahead Nordics team kommer att förstärkas i form av Marcus Gunnarsson, tidigare försäljningschef för Mercedes-Benz och Setra genom Evobus.

Marcus Gunnarsson ansluter sig till Go-Ahead Nordic i april och kommer där att börja arbeta som konsult på bolaget. I rollen kommer han att jobba med affärsplaner, anbudsarbetet och integrering av Go-Ahead Nordic och nyligen förvärvade Flexbuss.

– Jag ser verkligen fram emot denna möjlighet att få arbeta med både Go-Ahead och Flexbuss. Jag brinner för utveckling och att arbeta med människor för att tillsammans jobba mot samma mål för att lyckas som ett team. Den tillväxtresan som Flexbuss har gjort är mycket imponerande och det ska bli väldigt kul att få vara en del i att bygga vidare på den framgången tillsammans med all den kunskap och de synergier som finns via Go-Ahead, säger han i en kommentar.

Det var tidigare i mars som Go-Ahead Nordic, genom det brittiska transportbolaget Go-Ahead Group förvärvade Flexbuss.

Go-Ahead Nordic verkar i Sverige, Norge, Danmark och Finland och tillhör Go-Ahead Group. Koncernen är Storbritanniens största järnvägsoperatör och har omkring 29 000 anställda.

Artikeln är en del av vårt tema om TRAFIK: Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093