23948sdkhjf

Designpris till MAN

Tilldelas iF Design Award pris för 2022.

Tidigare förra veckan tilldelades MAN:s nya Lion's Intercity LE designpriset iF Design Award i kategorin "Produkt/bilar/fordon". Bussen lanserades på marknaden i höstas, och i början av 2022 gick de två versionerna Lion's Intercity LE 12 och Lion's Intercity LE 13 i serieproduktion.

iF Design Award 2022 fick totalt in 11 000 bidrag 57 länder, där 70 designexperter från 23 nationer hade samlats i Berlin under tre dagar för att intensivt testa, granska och utvärdera bidragen. Efter omröstningen stod det klart att MAN:s nya Lion's Intercity LE tilldelats priset.

– Vårt mål med nya Lion's Intercity LE var att erbjuda en attraktiv bussmodell med maximal flexibilitet till ett rimligt pris, som dessutom inspirerar med sin design - och vi har uppenbarligen lyckats, säger Stephan Schönherr, Head of Design and HMI på MAN Truck & Bus, i en kommentar.

– Utmärkelsen är ett av de viktigaste designpriserna i världen. Som designteam är vi mycket stolta över att ha fått det igen i år, fortsätter Stephan Schönherr.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141