23948sdkhjf

SL blir lokal värd för Persontrafik 2022

Trafikförvaltningen Region Stockholm (SL) blir lokal värd för mässan Persontrafik i höst, detta meddelas i ett pressmeddelande.

Fokus i år är utveckling av kollektivtrafiken och kollektivtrafikbranschens viktiga delaktighet i att bygga hållbara samhällen. I programmet ingår även Färdtjänst- och Skolskjutsdagarna. Persontrafik äger rum 25-27 oktober på Stockholmsmässan.

Trafikförvaltningen Region Stockholm som lokal värd betyder att de har en egen monter och medverkar aktivt i seminarieprogrammet, presenterar sina visioner rörande framtidens kollektivtrafik och bidrar till att göra arrangemanget än mer intressant för branschen.

–  Det här är efterlängtat! Vi ser fram emot att branschen samlas i Stockholm och vill självklart medverka till ett attraktivt arrangemang. Efter pandemiåren har vi många erfarenheter att dela mellan oss, säger David Lagneholm, förvaltningschef

De första delarna av årets omfattande seminarieprogram börjar bli klart och några av de ämnen som kommer att beröras är nystart av kollektivtrafiken, digitalisering, elektrifiering, prissättningsfrågor samt säkerhets- och trygghetsfrågor. Programmet har fokus på klimatomställning, kollektivbranschens roll i att bygga det hållbara samhället och de utmaningar som det innebär. 

Persontrafik äger rum 25-27 oktober på Stockholmsmässan. Medarrangörer är Svensk Kollektivtrafik, SKR, Samtrafiken, Sveriges Bussföretag, Svenska Taxiförbundet och Tågföretagen. 

Mer information finns på www.persontrafik.se.

Läs mer om: SL
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094