23948sdkhjf

Nobina köper hemtjänstbolag

Nobina har ingått avtal om att förvärva utförarna av hemtjänst i Stockholms stad, Anja och Dennis Hemservice. Det framgår av ett pressmeddelande.

Vi är både glada och stolta över att kunna fortsätta vår resa och utveckla vår verksamhet inom Nobina Care genom Anja & Dennis Hemservice. Att tillsammans med grundare, ledningsteam och alla anställda fortsätta utveckla omsorgsområdet med kvalité och långsiktighet, säger Magnus Rosén, vd och koncernchef på Nobina, i en kommentar.

Anja och Dennis Hemservice omsatte omkring 60 miljoner kronor förra året. Förvärvet av bolaget är en fortsatt satsning på Nobinas affärsområde Nobina Care, som idag består av dotterbolagen Samtrans, Telepass, Göteborgsbuss och danska Örslev.

Vi är mycket glada över att vi nu kommer att verka tillsammans med hela Nobinakoncernen som en stor och långsiktig aktör med hjärtat på rätt plats. Att med gemensamma resurser och kompetens fortsätta att utveckla både kvalitén för våra brukare och omsorgsområdet för samhället. Samtidigt som vi ser positivt på viljan att behålla Anja & Dennis Hemservice som ett eget dotterbolag i koncernen för att ta tillvara bolagets styrkor och kunskaper på bästa sätt, säger Dennis Dourrouj, grundare och vd för Anja & Dennis Hemservice.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078