23948sdkhjf

Hon blir vd för MTR Facility Management

I oktober tillträder Erika Ahlqvist som ny vd för MTR Facility Management. Bolaget ingår i MTR Nordic Group och bildades 2020 för att hantera och utveckla MTR:s lokalvårds- och fastighetsnära tjänster. Sedan starten har bolaget vuxit från 500 till 780 medarbetare.

I dagsläget är Erika Ahlqvist marknadsområdesdirektör för Mälardalen på Samhall och har tidigare arbetat på Postnord med kvalitetsarbete, produktionsutveckling och distribution.

Vi är glada över att kunna ha lockat Erika Ahlqvist till oss för att leda nästa steg i utvecklingen av MTR Facility Management. Hon har precis den profil vi letat efter för att skapa ett större bolag med ännu bättre kvalitet i leveranserna, säger Henrik Dahlin, vd MTR Nordic Group, i en kommentar.

MTR Facility Management ansvarar bland annat för är lokalvård, klottersanering och mindre fastighetsuppdrag för tunnelbanan, pendeltågen i Stockholm samt Mälartåg.

Jag ser fram emot att bli en del av MTR och få möjlighet att leda ett bolag med så stor potential som MTR Facility Management. Det ska bli jättekul att driva MTR Facility Management, för mig är kombinationen av leverans, ledarskap och tillväxt oerhört tilltalande, säger Erika Ahlqvist, tillträdande vd MTR Facility Management.

Artikeln är en del av vårt tema om TRAFIK: Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11