23948sdkhjf

Skistar satsar på året-runt-turism – investerar ytterligare 67 miljoner

Sommarsäsongen för fjällturismbolaget Skistar har gått bra, så pass bra att koncernen satsar ytterligare pengar inför kommande säsonger. Den nya investeringen på 67 miljoner kronor gör att den totala investeringskostnaden för de olika säsongerna uppgår till 622 miljoner kronor.

– Vi fortsätter att möta efterfrågan på att besöka oss året runt med aktiviteter för hela familjen, kompisgänget eller kollegorna. Många har provat på och nyttjat våra aktiviteter i sommar med alltifrån trail- och downhillcykling till klätterparker och liftbaserad vandring i den fantastiska skandinaviska fjällmiljön. Därför investerar vi ytterligare 67 miljoner kronor i vår sommar- och höstsatsning Sports & Adventures med flera nyheter på våra destinationer redan till sommaren 2023, säger Stefan Sjöstrand, vd och koncernchef på Skistar, i en kommentar.

Investeringarna rör bland annat SummerSki, norra Europas största sommarskidåkning på konstgräs, Sports & Adventures där fler cykelleder och befintliga aktiviteter kommer att vidareutvecklas samt investeringar i aktiviteter vid Stockholm Hammarbybacken.

– Vi stolta över att kunna bidra till en mer levande landsbygd, fler arbetstillfällen och en besöksnäring som växer och ständigt utvecklas tack vare vår året-runt-satsning, både i Sverige och Norge, avslutar Stefan Sjöstrand.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08