23948sdkhjf

Ska ansvara för Stena Lines danska linjer

Christina Bromander blir ny trade director på Stena Line och tar därmed över ansvaret för två av rederiets linjer – Göteborg-Fredrikshamn och Halmstad-Grenå. Det sker efter att nuvarande trade director Elisabeth Lönne blir ny Chief Commercial Officer och tar plats i rederiets företagsledning.

Christina Bromander har tidigare jobbat som ansvarig för försäljning och service ombord på rederiets linjer, samt verkat inom besöksnäringen i 30 som bland annat vd för Quality Hotel 11, Eriksbergshallen samt hotellchef för Clarion Hotel Post i Göteborg. 

I den nya rollen kommer hon vidareutveckla sträckan Göteborg-Fredrikshamn samt Halmstad-Grenå.

– Genom min tidigare tjänst har jag fått möjlighet att lära känna våra danska rutter och fartyg och inte minst de många duktiga kollegorna.  Vi har precis kommit ur en pandemi där vi kunnat bibehålla vår roll i den dansk-svenska infrastrukturen, och jag hoppas kunna bidra till den positiva utvecklingen för våra kunder och medarbetare, säger Christina Bromander, i en kommentar och fortsätter:

– Rutterna Göteborg-Frederikshavn och Halmstad-Grenå är unika och viktiga för Stena Line och för utvecklingen av hela Kattegattregionen. Vi kommer att vidareutveckla vår position i Danmark, optimera våra rutter och upplevelsen ombord samt växa tillsammans med våra kunder och partners. Efter en någorlunda coronafri sommar upplever vi återigen en stor efterfrågan på persontransporter, vilket vi kommer att bygga vidare på framöver, säger Christina Bromander.

Artikeln är en del av vårt tema om RES: Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078