23948sdkhjf

Han blir vd på Samtrans Omsorgsresor

Från och med i december tillträder Stefan Arnell som affärsområdeschef för Nobina Care samt som ny vd för Samtrans Omsorgsresor. Det efter att Tomas Hansson lämnar posten och blir vd för Nobina Care.

Den nya organisationen ger oss resurser och kraft för att på ett bättre sätt utveckla alla våra fem bolag inom Nobina Care. Jag är mycket glad över att Stefan har valt att ta stafettpinnen vidare med Samtrans, säger Tomas Hansson, vd på Nobina Care, i en kommentar. 

I Nobina Care ingår, förutom Samtrans Omsorgsresor, även Göteborgs Buss, Telepass, Anja & Dennis Hemservice samt Örslev. 

­ Jag har under hösten haft möjlighet att bekanta mig med delar av Samtrans organisation och sett det stora engagemanget som finns hos kollegor, kunder och åkerier. Vårt syfte, att skapa ett inkluderande samhälle är starkt och genomsyrar hela verksamheten. Det ska bli både roligt och spännande att få leda organisationen framöver. Vår viktigaste förflyttning under de kommande åren är att stärka struktur och systematik inom vår operativa verksamhet så att vi skapar en ännu högre kvalité och blir en bättre partner för både våra resenärer och åkerier, säger Stefan Arnell, tillträdande vd Samtrans Omsorgsresor. 

Artikeln är en del av vårt tema om TRAFIK: Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078