23948sdkhjf

Samtrans vinner uppdrag för specialskolor

Specialpedagogiska skolmyndigheten ger Samtrans i uppdrag att fortsätta utföra skolresor till ett uppskattat värde av cirka 29 miljoner kronor per år.

Samtrans, en del av Nobina, får förlängt förtroende för sina tre uppdrag för Specialpedagogiska skolmyndigheten, det skriver Samtrans i ett pressmeddelande. 

Samtrans uppdrag omfattar tre specialskolor för elever i behov av ett aöternativt till grundskolan. Skolorna ligger på Kungsholmen och i Mälarhöjden. Det nya avtalet startar i augusti 2023 och berör runt 300 resenärer. 

 Det gläder oss att vi nu fått fortsatt förtroende av Specialpedagogiska skolmyndigheten. Uppdraget innebär ett stort ansvar som kräver kunskap om resenärernas behov och varierande förutsättningar att resa. Ett fortsatt samarbete med Specialpedagogiska skolmyndigheten möjliggör en fortsatt kontinuitet och trygghet för eleverna som reser med oss varje dag, säger Johan Sunnvius, marknadschef på Samtrans.

Samtrans har levererat skolresor till Specialpedagogiska skolmyndigheten sedan 2014 och fortsätter nu ytterligare fyra år framåt. Det nya avtalet träder i kraft den 2023-08-01 med möjlighet till option fram till 2027-08-01.
Tilldelningen kan överklagas och avtal kan tecknas från och med 2022-12-13.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Arrival får ny vd igen – kapar personalstyrkan med hälften
Volvos finanschef lämnar omedelbart
REPORTAGE: Högdalsdepån – hjärtat i tunnelbanan
Branschen vill se fler donerade bussar till Ukraina
Striden om Hogia fortsätter
Ny biljettapp förenklar resandet
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
Motor-Magasinet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.078