23948sdkhjf

Lämnar som vice vd för SAS

SAS vice vd och operativa chef, Simon Pauck Hansen, lämnar sin roll.

Simon Pauck Hansen lämnar SAS efter många år inom flygbolaget, det framgår av ett pressmeddelande. I samband med att han lämnar sin roll som vice vd och operativa chef, tar Mikael Wångdahl, nuvarande VP på SAS Link och External Production, över rollen som tillförordnad operativ chef.

Simon Pauck Hansen har gjort betydande insatser för SAS under alla de år han varit i bolagets tjänst. Vi är mycket ledsna över att han har valt att lämna SAS, och jag vill personligen tacka Simon för vårt nära samarbete och hans engagemang för företaget under min tid som vd, säger Anko van der Werff, SAS vd och koncernchef, i en kommentar.

Simon Pauck Hansen har jobbat på SAS i 26 år, och har bland annat varit med och implementerat SAS Forward.

 Det har varit en fantastisk resa att vara en del av detta företag och att navigera genom upp- och nedgångarna i denna mycket dynamiska bransch. De senaste tre åren har krävt betydande förändringar för alla i SAS, men jag är övertygad om att en ljusare framtid nu stundar. Det är dock dags för mig att lämna över tyglarna. SAS kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta, och det har varit ett väldigt svårt beslut för mig att ta,säger Simon Pauck Hansen, SAS Executive Vice President & Chief Operating Officer.

Artikeln är en del av vårt tema om RES: Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079