23948sdkhjf

Nya vd:n klar – går från Nobina till GUB

Stefan von Below axlar rollen som ny vd för Gamla Uppsala Buss. 

Stefan von Below, affärschef på Nobina, tar klivet till vd-rollen på Gamla Uppsala Buss. Stefan von Below har bland annat tidigare varit trafikchef på Nobina Östergötland samt både trafikchef och VD på Luleå Lokaltrafik AB.

– Vi är glada att välkomna Stefan von Below som vd för Gamla Uppsala Buss AB. Stefan är en rutinerad ledare med goda referenser och lång erfarenhet från Försvarsmakten och offentlig verksamhet. Detta gör honom väl rustad för att leda företaget framåt i enlighet med våra visioner om ett ännu starkare GUB, säger Peter Book, styrelseordförande i Gamla Uppsala Buss, i ett pressmeddelande.

– Jag är väldigt glad och hedrad över att ha fått styrelsens förtroende att som vd leda ett så fint och välrenommerat bolag som GUB in i framtiden, säger Stefan von Below. 

– Det är med en stor portion ödmjukhet och respekt som jag övertar rollen. Men samtidigt med en lika stor portion nyfikenhet och en övertygad målsättning att vi tillsammans skall fortsätta att utveckla såväl arbetsplatsen som kollektivtrafiken för invånare och besökare i Uppsala. Jag känner sedan länge till GUB och det viktiga uppdrag som bolaget utför och jag ser nu fram emot att få lära känna alla nya kollegor i bolaget.

15 februari tillträder Stefan von Below sin nya roll. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078