23948sdkhjf

Ska leda techbolag som levererar molntjänster

Infospread har sedan 2005 levererat molnbaserade informations- och biljettjänster till kollektivtrafiken i Sverige och Polen. Nu har bolaget utsett Per Stenman till ny vd.

Per Stenman började sin nya tjänst på Infospread i slutet av förra året och innan dess jobbat på olika tech-bolag med strategiska och operativa ledningsroller.

För tre år sedan köptes Infospread upp av mjukvarukoncernen Progrits, och bolaget skriver i ett pressmeddelande att fokus kommer att ligga på att stärka den molnbaserade plattformen Mobiltime. Plattformen används för delning av reseinformation och försäljning av biljetter till resenärer i kollektivtrafiken.

– Jag har alltid funnit skalbarheten i techbolag med internationell prägel väldigt spännande, och i Infospreads fall är det intressant att man fokuserar just på kollektivtrafiken för att göra den bättre, enklare och smidigare för allmänheten. Att nu få vara med och leda utvecklingen av Infospreads kund- och användarvärde är därför något jag är otroligt laddad inför. Infospread har under många år varit med i framkant och drivit utvecklingen inom branschen lokalt i Sverige, och nu är det dags att skala upp på nya marknader, säger Per Stenman i en kommentar.

I dagsläget levererar Infospread mobila lösningar till 13 bolag i Sverige och till 40 städer i Polen.

Artikeln är en del av vårt tema om TRAFIK: Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109