23948sdkhjf

Ekmanbuss blir officiell busspartner till Hammarby Fotboll

Ekmanbuss Flexibussitet har inlett ett flerårigt samarbete med Hammarby Fotboll om att bli klubbens officiella busspartner.

Det framgår av ett pressmeddelande. 

Under samarbetets gång kommer Ekmanbuss också att vara delaktig i Samhällsmatchen samt stötta verksamhet på olika sätt. 

Samhällsmatchen startades av Hammarby Fotboll 2018 och innefattar fotbollsklubbens insatser i samhället.

– För mig är bussar en passion och en tradition med en personlig historia där min kärlek för bussar växte fram från balkongen på Karlaplan, säger Johan Ekman, grundare och vd på Ekmanbuss Flexibussitet, i en kommentar och fortsätter:

– Mitt hjärta brinner extra mycket för att kunna vara med och förverkliga olika samhällssatsningar och jag ser fram emot att Ekmanbuss tillsammans med Hammarbyfamiljen kan driva på nyckelfrågor. Jag är övertygad om att Ekmanbuss och Hammarby Fotboll med hela sin organisation delar samma passion, gemenskap, tradition, kultur och framför allt respekt för våra medmänniskor. Vi är extra stolta att få vara Hammarby Fotbolls val som den exklusiva busspartnern.

Richard von Yxkull, vd på Hammarby Fotboll, tillägger:

– Det är med stor glädje vi kan presentera Ekmanbuss Flexibussitet som ny officiell busspartner, samarbetet ger inte bara vår sportsliga verksamhet en transport av högsta klass utan också en långsiktig samarbetspartner som stärker Hammarby Fotbolls alla delar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.082