23948sdkhjf

Nobinas dotterbolag Telepass får ny vd

Nobinas dotterbolag Telepass får ny vd. 

Telepass, som är ett dotterbolag till Nobina, har utsett Anders Ekelund till ny vd för Telepass. Samtidigt blir han affärsområdeschef för södra Sverige inom Nobina Care.

Anders Ekelund efterträder därmed Otto Svensson som fortsätter vara medlem av styrelsen.

Det uppger bolaget i ett pressmeddelande.

– Jag har fått möjligheten att lära känna Telepass som organisation under en tid nu, det känns mycket roligt att nu tillsammans med alla medarbetare fortsätta den fina utveckling som Telepass har haft hittills, säger Anders Ekelund, ny vd på Telepass, i en kommentar.

Anders Ekelund har tidigare varit vice vd för Telepass. Dotterbolaget ingår tillsammans med Göteborgs Buss, Samtrans Omsorgsresor, Anja & Dennis Hemservice och Örslev i Nobina Care.

– Till att börja med vill jag rikta ett stort tack till Otto för att han på ett utmärkt sätt har byggt upp och utvecklat Telepass till det fina bolag det är idag. Jag är mycket glad över att Anders har valt att ta stafettpinnen vidare med ansvar för att leda arbetet med Telepass framtida strategi och tillväxt. Anders har helt rätt kvalifikationer för att bygga de strukturer som behövs för att Telepass ska kunna fortsätta växa och för att fortsätta tillvarata entreprenörskapet som finns i bolaget, säger Tomas Hansson, vd för Nobina Care.

Artikeln är en del av vårt tema om TRAFIK: Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.477