23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

RMIG Sweden AB

Perforerad metall och sträckmetall – från standard till speciallösningar
RMIG investerar över 100 års erfarenhet inom perforerad metall och sträckmetall i produkter och lösningar som bidrar till att skapa värde, tillväxt och utveckling för våra kunder. Med RMIG som samarbetspartner kan du kombinera know-how och kapacitet med en personlig dialog och bra kundservice.

Som världens största producent och leverantör av perforerad metall och sträckmetall erbjuder vi dig hela bredden – från plåtar i standardformat till komplexa lösningar riktade till flera branscher och sektorer. Alltid tillverkad med kompromisslös precision enligt dina krav och specifikationer och i en unik, konsekvent kvalitet. Läs mer nedan och kontakta oss.

RMIG Solutions – skräddersydda lösningar
Behöver du specialanpassade kvalitetslösningar som inkluderar perforerad metall eller sträckmetall? Kontakta oss då tidigt i processen så att du kan välja håltyper, optimala material och den bästa efterbehandlingen för ändamålet. Dra nytta av vår expertis och få en lösning som varar år efter år. Kontakta oss för att diskutera dina idéer. Läs mer.

RMIG City Emotion – för arkitekter och byggherrar
Med RMIG City Emotion erbjuder vi ett omfattande koncept som ger arkitekter och byggherrar kreativ frihet. Från idé via visualisering till produktion och leverans kan vi i nära dialog med våra kunder ständigt flytta gränserna för hur perforerad metall och sträckmetall kan bidra till stadsrummets estetik och byggnaders hållbarhet med banbrytande lösningar för fasader, interiörer och klimatkontroll. Läs mer.

RMIG Express – alltid snabb leverans
Behöver du använda perforerade plåtar eller sträckmetall här och nu? Ska du främst använda standardprodukter för dina uppdrag? Då kan vi med RMIG Express erbjuda snabb leverans som är allt annat än standard. Välj ur vårt breda sortiment och låt oss leverera dina plåtar snabbt och exakt så att du kan fortsätta ditt arbete. Läs mer.

Dra nytta av vår kapacitet och kompetens. Välj de bästa materialen för uppgiften, och dra nytta av vår expertis inom produktion, leverans, efterbehandling och mycket mer, som optimerar ditt projekt. Kontakta oss här.

Se allaNyheter

Fakta om RMIG Sweden AB

Adress
RMIG Sweden AB
Västerängsvägen 1
542 22 Mariestad

Region
Sverige
Västra Götalands län
Mariestad kommun

Telefon: +46 501 682 00

Fax: +46 501 184 31

VAT nummer: SE556077831701

Anställda: 50-99

Certifikat: ISO 9001:2015

Kontaktpersoner

Anna Sauer Larsen
Yrke: Kommunikationsassistent
Majken Falkenberg Dohn
Telefon: +45 44208803
Randi Lindegaard

Sänd till en kollega

0.158